Между нами говоря,девчёнки!

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Между нами говоря,девчёнки! » Шоппинг » Не вмію підбирати собі парфуми....

Не вмію підбирати собі парфуми....

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Дівчата, як ви це робите. Просто існують певні правила щодо ароматів. Одні можна на роботі використовувати, інші - краще на вечірку. І от в таких правилах я геть не розбираюсь

0

2

Елина Гайванська написал(а):

Дівчата, як ви це робите. Просто існують певні правила щодо ароматів. Одні можна на роботі використовувати, інші - краще на вечірку. І от в таких правилах я геть не розбираюсь

Багато в кого так. Моя дружина так само губиться в цих питаннях

0

3

Елина Гайванська написал(а):

Еліна, а можливо ти чула про таке поняття як Парфумерний гардероб або Парфумерна капсула https://ki-fragrance.com.ua/p/parfumerniy-garderob ? Це коли тобі допомагають підібрати парфуми на основі твоїх вподобань під різний настрій або ту чи іншу ситуацію. На роботу потрібно носити різні парфуми ніж на вечірку. Парфумерна експертка Ксенія Петрусенко допоможе підібрати тобі саме ті парфуми, які дійсно подобаються. В результаті послуги ти отримаєш: перелік ароматів рекомендацій для різних сфер життя (до 15 найменувань), набір рекомендацій щодо підбору ароматів для себе, враховуючи стиль життя, мінімальні знання про парфумерну сировину. Так що варто спробувати!

0

Вы здесь » Между нами говоря,девчёнки! » Шоппинг » Не вмію підбирати собі парфуми....